Referinte

Stire GIBAS CNC East Europe PROCAM - TARGU MURES

 

2007-10-24 : PROCAM - TARGU MURES

 

referenteDe curand a fost pus in functiune la Procam, de catre Echipa de Service Gibas, un Victor VT II 20CV. Acest strung este unul de ultima generatie cu o viteza si precizie de lucru ridicata si se remarca prin cicluri de productie scurte.

 

Compania din Targu Mures, care se ocupa cu prelucrari mecanice prin aschiere, producatoare de piese si subansamble mecanice, a ales acest model pentru calitatile sale cum ar fi productivitatea ridicata realizata utilizand turele cu servodirectie si rata de parcurgere ridicata, acuratete unghiulara crescuta utilizand arbori DDS pentru axa C. Acest model este dotat cu un controller Oi-T cu afisaj grafic color. Flexibilitatea ridicata cu ajutorul sub-arborelui reprezinta deasemenea un atu pentru VT II 20CV.

user 004

Prin investiţii constante şi utilizarea unei tehnologii avansate cit şi calificarea continuă a angajaţilor noştri asiguram un standard ridicat al calitatatii produselor noastre, pentru că succesul dumneavoastra este succesul nostru!

user 005

Componentele noastre sint permanent perefect coordonate, de la conceptie, in timpul production pina la instalare. Prin experienta noastra indelungata satisfacem toate cerintele clientilor nostrii la un standard calitativ inalt .


Notice: Undefined offset: 0 in /home/procam/public_html/plugins/content/proforms_content/proforms_content.php on line 112

user 006

Aveti intrebari sau doriti informaţii detaliate privind anumite produse şi servicii? Nu ezitati sa ne contactati ...  Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil şi ne bucuram să va putem facem o ofertă.